Les Nereides

Les Nereides Site Picture By Quinn Interiors
Client: Les Nereides
Location: Covent Garden
Project Duration: 6 Weeks

The client Les Neriedes, is a French retailer of high quality costume jewellery.

The very small area, along with the variety of high quality finishes involved, were always going to make this a challenging project.

The project commenced with the strip out of existing fixtures and the removal of a staircase and glass floor. Structural alterations then took place to allow for the relocation of the stairwell and reinstatement of the previously removed floor area.

Full mechanical & electrical systems were installed.

Curves were prominent in the design with a curved wall incorporating glass display units, oval ceiling feature with concealed lighting and a further radiused feature detail to the ceilings formed in G.R.P.

The walls were finished in Armourcoat polished plaster, floors were Limestone tiles and a structural glass balustrade enclosed the stairwell.

Display & counter units were all supplied by Quinn Interiors and comprised of U.V. bonded glass units to sit alongside to glass balustrade. Display counters were a combination of glass, sprayed paint finishes and polished hardwood.

A new shopfront was installed, manufactured in timber in keeping with the local surroundings and the features of the existing buildings.

Please click on thumbnail for larger image
Les Nereides Thumbnail 1Les Nereides Thumbnail 2